Lupta pentru confortul oferit de vila, din editia de aseara "Exatlon", a incins spiritele atat pe traseu cat si in gradene. Dupa un scor strans, cu rasturnari de situatie si o stafeta mixta, Razboinicii au ratat sansa de a castiga meciul, dandu-si frau liber frustrarilor acumulate impotriva Faimosilor.

Cristina Constantinescu si Costin Gheorghe au fost faimosii care au adus scorul la 10-9, intr-un duel de exceptie, impotriva Iulianei Aradi si a lui Cristian Dumitrache.


Punctul culminant al tensiunilor a fost atins la iesirea nervoasa a Andreei Arsine, dupa ce a reusit sa aduca punct pentru echipa sa intr-un duel impotriva vesnicei sale rivale, Nicoleta Lunca. Cuvinte grele, nisip aruncat inspre gradena albastra, reprosuri, toate acestea continuand si dupa terminarea meciului, dar si in timpul ceremoniei, intr-un adevarat razboi al declaratiilor intre cele doua tabere.

“Astazi a fost un meci foarte strans, finalul a fost de partea Faimosilor, Costin si Ion au facut fotbal, cu toate astea a fost destul de strans, 9 la 9, nu ma asteptam la asta. In schimb, pentru Andreea Arsine, am izbucnit putin, pentru ca(...) Andreea Arsine a avut o iesire mai urata, nu pot sa reproduc. Dupa ce a castigat punctul, desi noi nu i-am spus nimic, Andreea Arsine a inceput sa vorbeasca urat, sa ne spuna sa mergem la cotet. M-a deranjat si faptul ca eu eram la linie, imi asteptam colega sa ajunga si Ion a dat peste mine, mi-a spus <Da-te de aici, du-te la banca ta>”,

le-a reprosat faimosilor Gabi Nedelcu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Andreea Arsine a explicat motivul iesirii ei nervoase din timpul jocului si a precizat ca ii intelege pe razboinici, avand in vedere perioada lunga petrecuta la "cotet". Ciprian Maris a replicat si el, in urma acuzatiilor aduse de razboinicul Nedelcu ca l-ar fi impins.
“Vreau sa imi cer scuze personal fata de Gabi, nu stiam ca e asa fragil. Eu practic un sport foarte dur, dar n-am facut-o cu intentie, sa ma duc sa il imping mai incolo”, a spus luptatorul.

In aceasta seara, de la ora 20:00, batalia pentru marele titlu continua. Faimosii si Razboinicii sunt pregatiti pentru o noua competitie, pe cel mai lung traseu, „jocul special de aventura”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si