Leonard Whiting și Olivia Hussey erau adolescenți la vremea când au fost înregistrate scenele filmului „Romeo și Julieta”, care a avut premiera în anul 1968.

În vârstă de peste 70 de ani în prezent, Whiting și Hussey susțin că regizorul Franco Zeffirelli i-a îndemnat, adolescenți fiind, să filmeze nud, în ciuda asigurărilor anterioare că nu vor trebui să facă acest lucru.

Citește și: „Am reușit să scap de Illuminati în 2021 și încă nu m-au omorât” Controversatul Jeffree Star rupe tăcerea. Vedeta americană a dezvăluit o mică parte din ceea ce se întâmplă în lumea mondenă

Studiourile Paramount nu au reacționat public imediat la acest demers, au transmis jurnaliștii de la BBC.

Protagoniștii cer daune morale în valoare de 500 de milioane pentru scena nud

Starurile producției din 1968 cer despăgubiri în valoare de peste 500 de milioane de dolari invocând atât "suferința" pe care susțin că au experimentat-o în urma expunerii nud, cât și veniturile obținute de peliculă de la lansare.

Cei doi actori susțin că regizorul Zeffirelli, care s-a stins din viață în anul 2019, le-a spus inițial că vor purta lenjerie intimă de culoarea pielii în scena filmată în dormitor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citește și: Kanye West a declarat că va candida la prezidențialele din SUA. Rapperul american și-a ales șeful de campanie

În dimineața filmării, regizorul ar fi revenit și le-ar fi spus că vor avea doar machiaj corporal. Acesta i-ar fi asigurat pe cei doi că scenele vor fi filmate astfel încât să nu surprindă nuditatea protagoniștilor, susțin cei doi actori.

Jurnaliștii BBC menționează că în scena menționată din „Romeo și Julieta”, apar pentru scurt timp fesele lui Whiting și sânii lui Hussey.

Acuzații dure la adresa studioului: abuz sexual, hărțuire sexuală, fraudă

În documentele depuse la tribunal, Whiting și Hussey afirmă că regizorul le-a cerut să filmeze nud, în caz contrar filmul urmând să fie un eșec, iar carierele celor doi să aibă de suferit.

La momentul filmărilor pentru producția premiată la Oscar, Leonard Whiting avea 16 ani și în prezent are 72 de ani. Olivia Hussey, care acum are 71 de ani, avea 15 ani în momentul în care au fost filmate scenele cu pricina.

Citește și: Serialul Wednesday, filmat în România, cel mai bun debut din istoria Netflix

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Acuzațiile formulate de ei la adresa Paramount includ abuz sexual, hărțuire sexuală și fraudă.

Dosarul depus în instanță mai spune că spune că Whiting și Hussey au suferit daune emoționale și angoase psihice vreme de zeci de ani, ca urmare a modului în care au fost tratați.

Citește și: Shakira și Gerard Pique au ajuns la un acord în privința copiilor. Anunțul a fost făcut de avocați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si