Femeia din imagine apara ca o leoaica averea iubitului din inchisoare. George Bosinceanu i-a lasat in grija terenul, hotelul, turistii si generatorul, un motor urias care alimenteaza unitatea cu energie electrica si de care multi s-au plans ca ii tine treji noptile!

Actiunea autoritatilor vine dupa ce acum doua saptamani comisarii Garzii de Mediu au venit aici intr-un control fulger. Au constatat nereguli, iar acum mascatii, politistii locali dar si cei de la Politia Mamaia au venit cu mai multi tehnicieni la hotelul aratat cu degetul.

Au masurat nivelul de zgomot si au decis:

„Deci limita normala e de 35 de decibeli, in urma masuratorilor colegilor, in camere zgomotul; este de 41-42 de decibeli. Politia locala va intocmi un proces verbal pe HCLM 136/2016 iar ca masuri se va ridica generatorul de pe domeniul public si de pe domeniul privat”, a declarat Toader Serban, inspector la Politia Locala Constanta.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Zis si facut! Oamenii legii n-au stat la discutii si au ridicat cu totul dispozitivul care pana astazi le-a facut turistilor nopti albe si zile de cosmar.

Imediat ce electricienii au oprit generatorul, turistii ramasi fara curent au rabufnit. Le-au cerut reprezentantilor hotelului banii de cazare inapoi.

„Ei au dat o amenda care face obiectul unui dosar.
Am contestat-o pentru ca ei sunt handicapati si considera ca e domeniul public, nu au venit cu nicio hartie si cu niciun document. L-au ridicat de pe proprietatea mea”,
a declarat Bosanceanu din pentienciar.

George Bosanceanu are numai ghinioane de cand reprezentantii ENEL l-au deconectat de la servicii: i-a fost demolat hotelul, a aflat ca e cercetat in mai multe dosare, a ajuns dupa gratii, iar acum afacerea lui s-ar putea duce pe apa sambetei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si