Nici n-a apucat sa se obisnuiasca cu ideea ca nu mai are cum sa atace condamnarea in dosarul Referendumului, ca Liviu Dragnea a ajuns din nou pe bancile Inaltei Curti. Venit la termenul din dosarul in care e implicata si fosta lui sotie Bombonica, in care e acuzat de instigare la abuz in serviciu, a fost luat in primire de protestatari inca de la poarta institutiei.

Cat a asteptat sa-i vina randul la judecata, presedintele Camerei Deputatilor nici nu s-a miscat de pe banca de pe holul instantei, parca prevedea ce-l asteapta la iesire.

Dupa ce judecatorii au refuzat judecarea simplificata a dosarului Bombonica, Dragnea parca s-a mai luminat la fata. Mai are o sansa de a scapa basma curata de acuzatiile ca si-a folosit influenta pentru a angaja abuziv la stat doua membre de partid.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Merg in continuare la CEDO si la Curtea Europeana de la Strasbourg”, a declarat Dragnea.

Cand au auzit ca nu renunta la lupta in justitie, protestatarii parca au luat foc.

„Justitia spune ca sunteti infractor. Cum poate un infractor sa fie sef al Parlamentului, domnule Dragnea? Ce vreti sa facem? Sa ne raspundeti si noua la intrebari. Da, va dati demisia?”, i-au spus protestarii.

„Asta e circ si eu la circ nu merg fara bilet, sincer”, le-a raspuns presedintele PSD.

Enervat la culme de afirmatiile celor patru si inconjurat de jurnalisti, Liviu Dragnea abia a ajuns la masina.

Liviu Dragnea se va intoarce din nou la Inalta Curte luna viitoare, atunci cand vor fi audiati primii martori din dosarul in care e acuzat de instigare la abuz in serviciu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si