Conform reprezentanților IPJ Ialomiţa, tot conflictul a început după ce o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist de la Rutieră şi un agent de la Poliţia locală Slobozia a încercat să legitimeze o şoferiţă care parcase într-o zonă interzisă. 

Oamenii legii au intrat în conflict cu soţul femeii pe care o legitimau. Bărbatul i-ar fi reproşat celui de la Rutieră că are ceva cu soţia lui pe care ar mai fi oprit-o în trecut.

În ajutorul scandalagiului au venit şi mai mulţi prieteni ai acestuia, moment în care agentul de la rutieră a chemat în sprijin trupele de intervenţie.

Citește și: Scandal între două adolescente pe holurile unei școli din Bacău. Elevele s-au luat la bătaie din cauza unui băiat

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Imaginile video surprinse de amatori portretizează momentul în care mascaţii ajung la intervenţie şi îi pun la pământ pe bărbatul recalcitrant şi pe prietenii săi care se îmbulzeau cu oamenii legii.

Autoritățile au deschis un dosar penal

În aceleași imagini se poate observa însă că acelaşi agent de la rutieră îi loveşte cu picioarele pe bărbat şi doi dintre scandalagii, după ce aceştia erau imobilizaţi la pământ de către mascaţi.

Citește și: Noi percheziții în dosarul fraților Tate. Polițiștii au descins în locuințele unor persoane bănuite de complicitate

IPJ Ialomiţa a deschis un dosar penal, la Parchet, în care cei trei tineri sunt cercetaţi pentru ultraj, pentru că i-ar fi lovit şi i-ar fi ameninţat pe oamenii legii.

Totodată, poliţistul care este filmat că îi loveşte pe tineri când ei sunt deja la pământ este cercetat pentru purtare abuzivă.

Citește și: O femeie din Harghita a fost găsită decedată din cauza hipotermiei. Ea a fost dată dispărută pe data de 8 ianuarie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si