Nu e normal sa faceti asa ceva in fata copiilor. Uitati, sunt copii aici. Dar cu copiii nostri ce faceti, domnule director? Si copiii nostri? ai nostri stau acasa. Pai, dumneavoastra ii tineti acasa. Nu, nu ii tinem. Aveti un cadru didactic care nu are ce cauta in aceasta scoala. Va place atitudinea? 20.56

Batuti, umiliti, pedepsiti si tinuti din scurt, cu tipete. Asa sustin mai multi parinti ca le-au fost tratati copiii in timpul orelor acestei profesoare.

Furiosi, refuza sa-i mai aduca la scoala.

„Nu o s-o mai aduc. Deja am facut transferul”, a declarat mama unui elev.

„Nu vor sa vina. Su zis ca mai bine ii mutam, decat sa vina la aceasta doamna”, spune o alta mama.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nicolae Radu, director Scoala Generala nr.24 Craiova Sfantul Gheorghe: „Reproseaza ca pedepsea copiii punandu-i cu capul pe banca. Ca mai ridica tonul, intr-adevar. Doamna a negat continuu”.

Invatatoarea aratata cu degetul a lasat, in urma cu doi ani, clasa zero, ca sa preia functia de director. Pentru ca a picat examenul de ocupare a postului, femeia s-a intors de unde a plecat: la catedra.
Parintii sunt suparati si pe conducerea scolii, pentru ca, spun ei, in loc sa ia atitudine, prefera sa o tina in brate pe perofesoara.

In plina revolta, sefii dascalului sustin ca nu inteleg ce-i cu tot balciul facut la usa clasei. Parintii au fost informati inca de la inceputul anului scolar ca profesoara se va intoarce la catedra.

Monica Suna, inspector general ISJ Dolj: „Vom trimite inspectorul de sector sa faca o ancheta la scoala si sa ne informeze asupra a ceea ce s-a inramplat azi de dimineata”.

Mai mult, in lipsa unor sesizari, femeia nu poate fi anchetata penrtu ceva ce ar fi facut in urma cu doi an


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si