Un scandal de proporții a avut loc la o secție de votare din Dolj. Un polițist a încercat să aplaneze un conflict, folosind spray-ul lacrimogen din dotare, și a ajuns să fie mușcat de mână.

Polițist mușcat de mână la secția de votare

Ziua alegerilor nu a fost ferită de incidente neplăcute. La Dolj, în  secția de votare nr. 299 Cerăt, un polițist a fost nevoit să intervină pentru a aplana conflictul generat de îmbulzeala de la intrare.

Citește și: "Ieşiţi la vot, oameni buni". Piedone cheamă românii la urne! Primele declarații ale candidatului la primăria Capitalei: "Am eu informaţii sigure"

Scandal la o secție din județul Dolj

[Sursa foto: istockphotos]

Unul dintre bărbații prezenți a devenit recalcitrant, iar agentul de poliție a fost nevoit să folosească un spray lacrimogen pe care îl avea în dotare.

Concubina bărbatului agresiv  a ripostat și l-a mușcat de mână pe polițist. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Atât bărbatul, cât și concubina acestuia, se află în custodia polițiștilor.

Citește și: Sebastian Burduja, candidatul la Primăria Capitalei: „Am votat pentru viitor, pentru schimbare”. Ce mesaj are politicianul pentru bucureșteni?

Un polițist a folosit spray lacrimogen, apoi a fost mușcat de mână

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

"În cursul zilei de 09 iunie, la Secția de votare nr. 299 Cerăt, agentul de poliție aflat în serviciul de protecție la secția de votare a intervenit pentru menținerea ordinii publice, dat fiind faptul că se crease îmbulzeală la intrare.

La un moment dat, unul dintre bărbaţii aflaţi în grup a devenit recalcitrant, fapt pentru care a fost folosit sprayul iritant lacrimogen din dotare.

De asemenea, concubina bărbatului în cauză s-a apropiat de polițist și l-a mușcat de mână, fără a fi nevoie de îngrijiri medicale.

A fost informată unitatea de parchet competentă în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cele două persoane fiind în custodia poliţiştilor.

Totodată, a fost dispusă înlocuirea agentului de poliție din serviciul de protecție", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si