Close sidebar
Close sidebar

Scandal la Primaria Capitalei, dupa ce mai multi cetateni au incercat sa intre la o sedinta la care participa si Gabriela Firea. Mai multi politisti au fost raniti

Sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti a fost intrerupta, joi, in urma unui scandal izbucnit dupa ce politistii locali au impiedicat accesul mai multor cetateni, inclusiv reprezentanti ai societatii civile, care au vrut sa intre la sedinta. In urma scandalului, primarul general, Gabriela Firea, a parasit sedinta.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Scandalul a izbucnit dupa ce mai multor bucuresteni care au venit sa participe la sedinta le-a fost interzis accesul in sala, la un moment dat creandu-se busculada. Oamenii au fost tinuti la usa peste o ora si jumatate, timp in care au existat imbranceli cu politistii locali si cu angajati ai primariei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

" Avem dreptul de a intra in sala de sedinte. Dumneavoastra incalcati legea, au strigat o parte din oamenii tinuti in fata usii inchise", a strigat o femeie din grupul celor care au venit sa participe la sedinta CGMB.

"Daca mai sunt cetateni pe strada care vor sa participe la sedinta noastra, ii poftim in sala", a comentat un consilier PSD, spunând ca "deja i s-a facut greata".


Sedinta a fost interupta pentru aproximativ o jumatate de ora, iar primarul Capitelei, Gabriela Firea, a plecat din sedinta.

Badulescu: persoanele neautorizate care au patruns in primarie vor fi legitimate la iesire, pentru ca mai multi politisti locali au fost raniti.
Viceprimarul Aurelian Badulescu a spus ca oamenii care au reusit in cele din urma sa intre la sedinta vor fi legitimate la iesire.


" Persoanele neautorizate care au patruns in primarie vor fi legitimate la iesire, pentru ca mai multi politisti locali au fost raniti", a spus Badulescu. 

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI