Conducerea Şcolii de Poliţie din Câmpina a scos la concurs, la finalul anului ce tocmai a trecut, un post de profesor pentru catedra de Pregătire juridică şi criminalistică.

Citește și: Loganul care merge cu apă: un român a reușit să modifice motorul mașinii personale pentru a merge cu apă

Conform unor surse din cadrul MAI, la examenul pentru postul de profesor s-a înscris şi un instructor de tragere, fost agent responsabil de armament, trecut prin concurs în corpul ofiţerilor.

Instructorul de tragere este acuzat că a hărțuit mai multe eleve

Totodată, potrivit surselor din cadrul poliției a mai reieșit faptul că bărbatul a câştigat postul scos la concurs, dar rezultatul mare pe care l-a obținut la examen a trezit suspiciunile altor cadre didactice.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Întrucât se cunoștea nivelul de pregătire al instructorului de tragere, imaginile surprinse de camerele de supraveghere video au fost analizate. În urma verificărilor, cadrele didactice au constatat faptul că, de fapt, bărbatul a copiat.

Citește și: Accident teribil transmis în direct la TV. Impactul a fost mortal pentru Sam Fenech, un pilot australian

În urma incidentului, rezultatul concursului a fost anulat, iar bărbatul a primit nota 1 şi a fost eliminat din concurs pentru fraudă.

De asemenea, se pare că anumite eleve s-au plâns, fără să depună plângere, că au fost hărţuite, în mod insistent, de instructorul de tragere. Bărbatul a ajuns să hărțuiască elevele după ce le-a contactat prin intermediul reţelelor de socializare.

Citește și: Un elev de 16 ani a fost agresat de un coleg de clasă, în Dolj. Autoritățile au intervenit de urgență


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si