Femeia suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care diabet zaharat, insuficienta renala cronica, obezitate sau hipertensiune arteriala si, conform spuselor familiei, ea ar fi fost plimbata haotic intre sectiile spitalului.

Batrana a suferit un accident vascular cerebral

si a fost internata la sectia de Neurologie a Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti in data de 28 august. Doua zile mai tarziu a fost externata, cu mentiunea ca nu este necesara revenirea pentru internare, dar rudele au adus-o a doua zi pe brate la spital.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Initia a fost vazuta de medicii de la Cardiologie, acolo unde nu s-a constat necesitatea internarii, iar ulterior a fost mutata la Sectia Anestezie si Terapie Intensiva, de unde a ajuns inapoi la Cardiologie si apoi la ATI, in coma. Dupa sase zile de coma, femeia s-a stins in urma unei "insuficiente cardiace".

Camelia Radulescu, fiica femeii, a facut mai multe acuzatii dure la adresa medicilor si povesteste ca mama ei le-a cerut sa o duca acasa pentru ca "aici nu ma baga nimeni in seama". Mai mult de atat, femeia a povestit si un episod de-a dreptul socant. Ea a spus ca in timp ce mama ei se afla in coma a vazut cum un vierme ii iesea din gura.

"Cand i-am spus asistentei, a zis ca sunt nebuna, apoi m-a dat afara. Nu doar eu am vazut asta, ci si cumnata mea", a spus Camelia Radulescu. Fiica decedatei ii acuza pe oameni ca batranei i-ar fi disparut si 200 de lei din portofel in perioada in care a fost internata.

Rudele vor sa depuna o plangere la Colegiul Medicilor in legatura cu acest caz, noteaza cei de la adevarul.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si