Meciul dintre Jared Donaldson si Albert Ramos Vinolas, din primul tur al turneului ATP de la Monte Carlo, nu a fost lipsit de incidente, americanul certandu-se vreme de 5 minute cu arbitrul, dupa ce i-a contestat acestuia o decizie. Potrivit digisport.ro, in setul al doilea, spaniolul servea pentru 4-2, iar ultima minge a game-ului a fost considerată as de către arbitru.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A fost momentul care l-a scos din sărite pe Donaldson, care l-a chemat pe arbitrul de scaun să-i arate urma mingii pe zgura de la Monte Carlo. Acesta nu a fost în stare să o găsească, arătându-i o urmă care se pare că era de la mingea precedentă. Americanul a luat foc, s-a certat minute bune cu arbitrul, fiind la un pas să-l ia la bătaie, iar apoi l-a chemat şi pe supervizorul turneului, refuzând să mai joace, noteaza digisport.ro. Pana la urma, Donaldson a pierdut meciul in doua seturi. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si