Close sidebar
Close sidebar

Scandal la TV intr-o tara musulmana! Un imam a fost batut in direct pentru ca a declarat ca femeile nu sunt obligate sa poarte val!

Un imam originar din Australia a fost batut cu un pantof in timp ce se afla in direct intr-o emisiune la un post TV din Egipt.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Imamul Mostafa Rashid si-a enervat interlocutorul, un avocat egiptean, dupa ce a declarat ca nu este obligatoriu ca femeile musulmane sa poarte val. Enervat, avocatul si-a scos pantoful si l-a atacat pe imam Rashid a incercat sa se apere, in timp ce membrii din echipa de productie a emisiunii s-au luptat sa ii desparta. Imamul Rashid a venit in Egipt in 2013 si i-a enervat deseori pe musulmanii traditionalisti cu vederile sale moderate, scrie Middle East Eye, citat de aktual24.ro. In 2014, el a emis o fatwa conform careia valul nu este obligatoriu, mentionand ca in Coran nu se prevede ca femeile trebuie sa il poarte. De asemenea, el a declarat ca nici alcoolul nu este interzis de Coran.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI