Pe 22 mai 2018, 9 români mureau într-un cumplit accident petrecut pe o șosea din Ungaria. Vinovat a fost considerat șoferul microbuzului, Petru Kalău, care făcea live pe Facebook și nu a observat camionul care s-a ciocnit frontal de microbuz. Astăzi, la aproape un an de la tragedie, Petru Kalău este apărat de cei apropiați, care i-au făcut un cont oficial de Facebook în care susțin doar vinovăția parțială a șoferului în accident, deși autoritățile maghiare au stabilit culpa exclusivă a șoferului.

Mai mult, rudele șoferului susțin că vinovat este și șoferul camionului, care nu a făcut nimic să evite impactul nimicitor. 

”Doar un răspuns.

Membrii comunității Petru Kalau nu vor renunța şi vor continua lupta pentru dreptate!!
Petru Zalar (Kalău) nu este singurul vinovat pentru tragedia petrecută pe teritoriul "domniilor voastre"!!! 
Cerem pedeapsă şi pentru ceilalți vinovați!!! Rog membrii comunității să fie alături de mine şi de familie în toate demersurile pentru adevăr!!! Este dreptul nostru, pentru memoria celor plecați!
Dumnezeu să-i odihnească în pace, iar nouă să ne dea tăria de a merge mai departe!!!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cea mai bogată femeie din Gorj, în doliu. Fratele său a murit în accidentul aviatic din Buzău

Ne apropiem cu tristeţe şi multă durere în suflete de o zi pe care mulţi dintre noi nu am dori să o retrăim.
Este ziua în care Petru Zalar, împreună cu alte opt suflete, părăseşte această lume pentru todeauna într-un mod tragic şi foarte dureros.


Împrejurările tragediei le ştim cu toţii, însă doresc să subliniez că Petru nu este singurul vinovat de producerea tragediei!!!
Este vinovat doar parţial, a fost live pe facebook în momentul producerii accidentului, dar şoferul camionului nu era pe telefon!! Nu a făcut absolut nimic să evite sau să înlesnească măcar tragedia!!! Avea posibilitatea, dar nu a făcut nimic, a strivit nouă oameni!
Împreună cu comunitatea pe care o reprezint, comunitate înfinţată în memoria lui Petru Zalar(Kalau), cer pedeapsă atât penală, cât şi civilă pentru ceilalţi vinovaţi, inclusiv şi pentru şoferul camionului!!! Accidentul s-a produs din culpă comună!!!

Administrator pagină memorială
Livia Nyisztor”, au scris rudele și prietenii lui Petru Kalău într-un comunicat. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si