La începutul lunii iunie 2019, vestea morții lui Panos Zarlas, câștigătorul Puterea Dragostei Grecia, a șocat pe toată lumea. Panos Zarlas se afla pe motocicleta sa, când a pierdut controlul și s-a lovit de un parapete, iar faptul că nu purta cască a fost fatal pentru tânărul care a murit chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 28 de ani. Panos Zarlos venea din Pireu, iar potrivit anchetatorilor, decesul a suervenit instantaneu, potrivit presei elene.

Întreg momentul accidentului a fost surpins de camerele de supraveghere de pe stradă.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, afirmația cu care a șocat întreaga casă. Este vorba despre Ramona: „Vreau s-o...”

A fost jale mare și la înmormântarea câștigătorului Puterea Dragostei Grecia. La un an de la mortea lui, un alt concurent de la Puterea Dragostei a provocat un adevărat scandal, după ce a izbucnit pe rețelele de socializare.

Citeste si: Ramona părăsește casa Puterea dragostei? Ce s-a întâmplat între ea și Ella: „Voi merge acasă...”

Scadal pe rețelele de socializare după moartea câștigătorului Puterea dragostei Grecia! 

Socrate a făcut scandal după ce a aflat de existența unui grup pe Facebook unde Panos Zarlas era batjocorit pentru modul în care a murit.

"Ceea ce am văzut cu adevărat este dincolo de sfera umorului.

Comentariile sunt cu adevărat jignitoare, zeflemitoare și dezgustătoare. Mi-e rușine de ceea ce văd ”, a spus Socrate despre grupul de Facebook pe care l-a raportat și le-a cerut același lucru și fanilor săi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

După ce a făcut respectivele dezvăluiri, Socrate a spus că ar fi fost atacat de membrii grupului în cauză și puțin a lipsit ca întreg scandalul să ia o turnură urâtă.

Citeste si: Două concurente de la Puterea dragostei, agresate în plină stradă: „I-a dat un picior și cu pumnul”

Panos a câștigat emisiunea Puterea Dragostei Grecia 2018, împreună cu Stella Mizeraki, o concurentă cu care începuse o relație, dar de care se despărțise după încheierea show-ului.

Citeste si: De ce nu a fost Ella la plajă cu ceilalți concurenți de la Puterea dragostei! A spus adevărul în emisiune?

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Accident cumplit în București! Șoferul a murit după ce mașina i-a fost distrusă de un tramvai. Vatmanul ar fi consumat substanţe psihoactive- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce nu a fost Ella la plajă cu ceilalți concurenți de la Puterea dragostei! A spus adevărul în emisiune?

Tânăra a făcut un apel emoționant imediat după moartea lui Panos. Ea le-a cerut fanilor lui Panos Zarlas și prietenilor săi ca la înmormântarea fostului concurent de la Puterea Dragostei să doneze banii pentru flori sau coroane pentru o fetiță bolnavă.

La înmormântarea lui Panos Zarlas, câștigătorul Puterea Dragostei Grecia, s-au strâns bani pentru o fetiță bolnavă

Panos și familia sa au vrut să strângă bani pentru a ajuta o fetiță care urma să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

Așa că Stella Mizeraki i-a rugat pe toți cei care l-au iubit pe Panos Zarlas ca în loc să cumpere coroane să doneze banii respectivi în contul tatălui fetiței sau să îi depună în cutia specială de la biserica unde a avut loc slujba de înmormântare a fostului concurent de la Puterea Dragostei, mort într-un accident de motocicletă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si