Close sidebar
Close sidebar

Scandal la un spital din Ploiești! Un pacient a murit la două săptămâni după ce a fost scăpat de pe targă

Caz socant in Ploiesti, la spitalul Judetean de Urgenta. Un pacient a murit la doua saptamani dupa ce a fost scapat de pe o targa. Barbatul, care se recupera dupa ce fusese operat din cauza unei tumori cerebrale, a avut nevoie de consult intr-o sectie externa a spitalului. Politia a deschis o ancheta.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul avea 71 de ani si era internat la spitalul judetean de urgenta ploiesti. Atat medicii, cat si membrii familiei, spun ca recuperarea dupa operatie decurgea favorabil. A fost nevoie, insa, de un consult urologic, intr-o sectie externa a spitalului, care este impartit prin mai multe cladiri, in tot Ploiestiul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Firma privata care asigura transportul pacientilor intre sectiile judeteanului din Ploiesti sustine ca incidentul s-ar fi produs dupa ce pacientul a facut o miscare brusca.

Un lucru este sigur: batranul a murit la spitalul judetean pe patru ianuarie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI