Fortele de ordine au blocat toate intrarile spre scena principala dupa ce stadionul a ajuns la capacitatea maxima de 63.000 de persoane. Pentru siguranta participantilor organizatorii au luat decizia de a opri pentru cateva minute accesul publicului.

Armin van Buuren: „ Aveti un festival care cred ca este unul dintre cele mai bune si cele mai mari din lume”. 

Oamenii s-au inghesuit la porti sa il vada pe Armin van Buuren! Cel mai cunoscut dj al planetei a venit pentru a treia oara la Untold si a marcat acest lucru printr-un show spectaculos.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Armin van Buuren: „Am simtit mereu iubirea pentru muzica trance aici, in Romania, imi iubesc fanii de aici, am avut foarte multe show-uri aici”.

Cu stadionul arhiplin, Armin van Buuren a mixat pana dimineata. Si nu a fost singurul. Au fost petreceri fulminante si in celelalte zone ale festivalului.

Cel mai energizant party s-a dat intr-un tramvai! Petrecaretii s-au inghesuit in vechiul tramvai in care DJ-ul a fost pe post de controlor!

Tinerii pusi pe distactie nu au lasat nicio noapte sa treaca fara petrecere. Mai au doar o singura seara la dispozitie, dar festivalul isi inchide portile abia luni dimineata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si