Close sidebar
Close sidebar

Scandal la Untold! Mii de oameni care au venit sa il vada pe Armin Van Buuren nu au mai putut intra pe stadion! Motivul pentru care fortele de ordine au blocat accesul

Scandal la portile Untold! Mii de oameni care au venit sa il vada pe Armin Van Buuren nu au mai putut intra pe stadion! De ce au blocat fortele de ordine toate caile de acces? Vedeti acum!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Fortele de ordine au blocat toate intrarile spre scena principala dupa ce stadionul a ajuns la capacitatea maxima de 63.000 de persoane. Pentru siguranta participantilor organizatorii au luat decizia de a opri pentru cateva minute accesul publicului.

Armin van Buuren: „ Aveti un festival care cred ca este unul dintre cele mai bune si cele mai mari din lume”. 

Oamenii s-au inghesuit la porti sa il vada pe Armin van Buuren! Cel mai cunoscut dj al planetei a venit pentru a treia oara la Untold si a marcat acest lucru printr-un show spectaculos.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Armin van Buuren: „Am simtit mereu iubirea pentru muzica trance aici, in Romania, imi iubesc fanii de aici, am avut foarte multe show-uri aici”.

Cu stadionul arhiplin, Armin van Buuren a mixat pana dimineata. Si nu a fost singurul.

Au fost petreceri fulminante si in celelalte zone ale festivalului.

Cel mai energizant party s-a dat intr-un tramvai! Petrecaretii s-au inghesuit in vechiul tramvai in care DJ-ul a fost pe post de controlor!

Tinerii pusi pe distactie nu au lasat nicio noapte sa treaca fara petrecere. Mai au doar o singura seara la dispozitie, dar festivalul isi inchide portile abia luni dimineata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI