Close sidebar
Close sidebar

Scandal legat de numele Monicăi Pop: ”Iau bani și produse de la diferiți pacienți pentru programări fictive!”

Celebra doctoriță Monica Pop a postat un mesaj virulent la adresa șarlatanilor care obțin bani folosindu-se de numele ei.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Celebra doctoriță Monica Pop a postat un mesaj virulent la adresa șarlatanilor care obțin bani folosindu-se de numele ei. Revoltată, cunoscutul medic a explicat pe larg ce se întâmplă de o bună bucată de vreme, de când diverse persoane, unele chiar doctori, abuzează de numele ei, încercând să obțină foloase necuvenite. 

Citeste si: Noul avocat al familiei Luizei Melencu, despre Gheorghe Dincă ”Va fi omorât în închisoare” DEZVĂLUIRI

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare! Momentul care i-a frânt inima lui Mihai Constantinescu înainte de a se îmbolnăvi! ”A fost cumplit”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”E POSIBIL ORICE IN ROMANIA?!?! CHIAR ORICE?! M-AM NASCUT SI AM LOCUIT IN CLUJ (pina la 13 ani) si apoi NUMAI ïn BUCURESTI! AM LUCRAT ca medic oftalmolog EXCLUSIV la SPITALUL CLINIC de URGENTE OFTALMOLIGICE din Bucuresti!
Am scris asta pt ca sint SARLATANI care spun ca ma cunosc, pe mine sau pe parintii mei (decedati de multi ani, au fost medici si ei) si iau bani si produse de la diferiti pacienti pentru programari fictive, inexistente! Au venit din orase ca Motru, Brasov, Slobozia, Tirgoviste, etc! Pun pe drumuri oameni bolnavi si creduli, spunindu-le

ca eu sint din orasul lor si ca am fost vecini si prieteni!!! Si ca au vorbit cu mine si i-am programat! Si le cer bani si produse!!! Probabil ca fac asa si cu alti medici si profita de slabiciunea si de disperarea pacientilor!
Unul, pe nume chiar Pop, se da drept unchiul meu, fratele "mamei"! Altul a spus ca e tatal meu! INCREDIBIL!

Eu imi fac programarile singura, numai pe baza unei trimiteri de la un medic OFTALMOLOG de stat (nu privat- e un spital de stat la noi) si NU de la medicul de familie (El trimite pacientul la policlinicile teritoriale- de stat, nu la spitale iar consultatiile sint gratuite) Daca medicul oftalmolog de stat din policlinici considera EL ca e nevoie de spital si de Profesor, emite el trimiterea catre spital si cu aceea pacientul se poate programa telefonic, personal.

Fara nici un drum aiurea, in plus!  Deci, AVIZ!”, a scris scandalizată celebra doctoriță Monica Pop. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI