Polițiștii din București au intervenit, joi, pentru aplanarea unui conflict care a izbucnit într-un local din Sectorul 1, în urma căruia o persoană a fost rănită. Victima a fost identificată ca fiind patronul unui club de fițe din Capitală.

Citește și: Incident dramatic pe străzile din Timișoara! Un bărbat a fost înjunghiat în cap cu o foarfecă

„Astăzi, 20 aprilie 2023, în jurul orei 15.00, polițiștii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 1 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un local din Sectorul 1, a avut loc un conflict între 2 persoane”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Citește și: Trei tineri au fost agresați în pădure de polițiști falși

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea şi depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării măsurilor legale”, a

mai transmis sursa citată.

Scandal într-o stație de autobuz din Pitești. Polițiștii au intervenit

Un bărbat și o femeie, ambii de 47 de ani, însoțiti de doi minori, de 14 și 15 ani, au coborât dintr-un autobuz și au fost implicați într-un conflict.

Cei doi soți, însoțiți de doi minori, au coborât din autobuz în comuna Crângurile din Dâmbovița și au avut un conflict cu un bărbat de 29 de ani care se afla într-un autoturism.

Citește și: VIDEO- Ciocniri violente pe străzile din Capitală! Suporterii s-au bătut ca în codru înainte de meciul Steaua-Dinamo

Cel dat jos din mașina personala spune că motivul pentru care a oprit a fost că a observat când persoanele în cauză ar fi agresat un călător din mijlocul de transport.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Persoanele in cauza au fost conduse la sediul poliției, unde, pe parcursul verificărilor, s-a prezentat și un bărbat de 51 de ani, care a sesizat faptul că a fost agresat fizic de mai multe persoane, în timp ce se deplasa cu un
autobuz pe raza municipiului Pitești.În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea liniștii publice si loviri si alte violente, cazul fiind instrumentat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citește și: Ce se întâmplă acum cu Ana Morodan, după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a stupefiantelor?! Decizia la care nimeni nu se aștepta: „Până ma fac bine”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si