Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Șocant! Patronul unui club de fițe din Capitală a fost înjunghiat

Un scandal de proporții a avut loc într-un local din Sectorul 1 al Capitalei. Persoana rănită este patronul unui celebru club din Capitală, iar autoritățile au intervenit imediat.

Georgiana Balaban,

Scandal într-un local din Sectorul 1 al Capitalei.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițiștii din București au intervenit, joi, pentru aplanarea unui conflict care a izbucnit într-un local din Sectorul 1, în urma căruia o persoană a fost rănită. Victima a fost identificată ca fiind patronul unui club de fițe din Capitală.

Citește și: Incident dramatic pe străzile din Timișoara! Un bărbat a fost înjunghiat în cap cu o foarfecă

„Astăzi, 20 aprilie 2023, în jurul orei 15.00, polițiștii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 1 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un local din Sectorul 1, a avut loc un conflict între 2 persoane”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Citește și: Trei tineri au fost agresați în pădure de polițiști falși

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea şi depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării măsurilor legale”, a mai transmis sursa citată.

Scandal într-o stație de autobuz din Pitești. Polițiștii au intervenit

Un bărbat și o femeie, ambii de 47 de ani, însoțiti de doi minori, de 14 și 15 ani, au coborât dintr-un autobuz și au fost implicați într-un conflict.

Cei doi soți, însoțiți de doi minori, au coborât din autobuz în comuna Crângurile din Dâmbovița și au avut un conflict cu un bărbat de 29 de ani care se afla într-un autoturism.

Citește și: VIDEO- Ciocniri violente pe străzile din Capitală! Suporterii s-au bătut ca în codru înainte de meciul Steaua-Dinamo

Cel dat jos din mașina personala spune că motivul pentru care a oprit a fost că a observat când persoanele în cauză ar fi agresat un călător din mijlocul de transport.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Persoanele in cauza au fost conduse la sediul poliției, unde, pe parcursul verificărilor, s-a prezentat și un bărbat de 51 de ani, care a sesizat faptul că a fost agresat fizic de mai multe persoane, în timp ce se deplasa cu un
autobuz pe raza municipiului Pitești.În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea liniștii publice si loviri si alte violente, cazul fiind instrumentat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citește și: Ce se întâmplă acum cu Ana Morodan, după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a stupefiantelor?! Decizia la care nimeni nu se aștepta: „Până ma fac bine”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI