„Credeti ca maine dimineata as putea sa aflu si eu cine nu mai lucreaza in sistem de la Oradea incepand de astazi? Am vazut niste imagini pe tv infioratoare. Prsoane cu handicap locomotor aduse, abandonate practic pe un hol la coada la nu stiu ce comisia vietii care sa stabileasca nu stiu ce, sau sa le dea nu stiu ce. Am vorbit, domnule minsitru, acum doua saptamani despre reducearea birocratiei, nu despre reducerea pacientilor prin tarare pe jos pe acolo”, a afirmat premierul in debutul sedintei Executivului, conform news.ro.

Florian Bodog a spus ca a a cerut presedintelui Casei Natioanle de Asigurari sa verifice situatia, precizand ca pana diseara va avea un rezultat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Am primit si eu informatia inaintea sedintei de Guvern. Am dispus presedintelui Casei Natioanle de Asigurari sa verifice, domnia sa mi-a spus ca e vorba de doua persoane care au solicitat un card de asigurare in numele unor altor persoane fara sa aiba imputernicire si fara sa faca parte din familie. Se pare ca sunt si implicatii penale acolo, stie si Prefectura. Pana diseara vom avea un rezultat, iar maine dimineata va voi informa.

Daca e nevoie, ma duc acolo”, a raspuns ministrul Sanatatii.

„Maine dimineata imi spuneti cine nu mai lucreaza acolo, da? Ca daca nu s-a inteles ca reducem birocratia prin a-i aduce pe cei cu handicap locomotor sa-i vada, poate il incurcam. Gaseste o cariera in viata privata, da?”, i-a spus Tudose lui Bodog.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si