Close sidebar
Close sidebar

Scandal monstru dupa o situatie halucinanta: pacienti adusi cu targa la ghiseele Casei de Sanatate, pentru ca adeverintele se elibereaza doar personal

Premierul Mihai Tudose i-a cerut miercuri ministrului Sanatatii sa demita responsabilii pentru situatia de la Casa Judeteana a Asigurarilor de Sanatate Bihor, unde doi pacienti, imobilizati la pat, au fost dusi pe targa la ghiseele institutiei pentru ca adeverintele care le atesta calitatea de asigurat, de care au nevoie, se elibereaza doar personal sau cu procura notariala.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Credeti ca maine dimineata as putea sa aflu si eu cine nu mai lucreaza in sistem de la Oradea incepand de astazi? Am vazut niste imagini pe tv infioratoare. Prsoane cu handicap locomotor aduse, abandonate practic pe un hol la coada la nu stiu ce comisia vietii care sa stabileasca nu stiu ce, sau sa le dea nu stiu ce. Am vorbit, domnule minsitru, acum doua saptamani despre reducearea birocratiei, nu despre reducerea pacientilor prin tarare pe jos pe acolo”, a afirmat premierul in debutul sedintei Executivului, conform news.ro.

Florian Bodog a spus ca a a cerut presedintelui Casei Natioanle de Asigurari sa verifice situatia, precizand ca pana diseara va avea un rezultat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Am primit si eu informatia inaintea sedintei de Guvern. Am dispus presedintelui Casei Natioanle de Asigurari sa verifice, domnia sa mi-a spus ca e vorba de doua persoane care au solicitat un card de asigurare in numele unor altor persoane fara sa aiba imputernicire si fara sa faca parte din familie. Se pare ca sunt si implicatii penale acolo, stie si Prefectura. Pana diseara vom avea un rezultat, iar maine dimineata va voi informa.

Daca e nevoie, ma duc acolo”, a raspuns ministrul Sanatatii.

„Maine dimineata imi spuneti cine nu mai lucreaza acolo, da? Ca daca nu s-a inteles ca reducem birocratia prin a-i aduce pe cei cu handicap locomotor sa-i vada, poate il incurcam. Gaseste o cariera in viata privata, da?”, i-a spus Tudose lui Bodog.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI