Fata nu a acordat prioritate 

Potrivit martorilor, fata nu a acordat prioritate în intersecție, iar bărbatul de 44 de ani s-a înfuriat și a scos  o bâtă să își facă singur dreptate. Agresorul i-a amenințat și cu sabia pe cei doi. 

Martorii au sunat imediat la 112, iar la sosirea polițiștilor bâta nu a mai fost găsită.

Oamenii legii au deschis dosar penal, iar bărbații s-au ales cu amendă. 

Busculadă la un concert în Capitală. Cineva a pulverizat o substanţă iritantă

Mai multe echipaje medicale au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un concert organizat în Sectorul 1 al Capitalei, unde mai mulţi tineri s-au călcat în picioare după ce o persoană a pulverizat o substanţă iritantă.

ISU Bucureşti Ilfov a acordat  primul ajutor  unui număr de nouă tineri, cei mai mulţi dintre ei minori, care au refuzat transportul la spital.

Citeste si: Un copil din Marea Britanie a reușit să strângă o mică avere pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni. Cum a reușit băiatul de 12 ani să adune 220.000 de lire 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Zeci de tineri care s-au adunat, sâmbătă seară, la un concert organizat într-un spaţiu de pe strada Băiculeşti din Bucureşti s-au îmbrâncit pentru a putea ieşi din incintă, după ce o persoană a pulverizat în interior o substanţă iritantă.

Este vorba despre o hală din apropierea unui liceu. În busculadă, un tânăr a suferit  echimoze la nivelul toracelui

Citeste si: 14 jucători şi antrenori ai echipei de eşalon secund Prikarpattia s-au înrolat în armata ucraineană

Reprezentanţi ai ISU Bucureşti -Ilfov au declarat, pentru News.ro, că apelul la 112 a fost primit în jurul orei 00:45. 

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale de la SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov, inclusiv un echipaj de terapie intensivă al SMURD. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si