Close sidebar
Close sidebar

Scandal monstru în trafic: Tineri amenințați cu sabia și bâta

Un scandal a izbucnit în orașul Ploiești, în urma unui accident rutier. Un tânăr de 21 de ani a fost bătut de un șofer de 44 de ani. La volanul mașinii care a provocat accidentul se afla iubita tânărului de 21 de ani.

Laura Macovei,

Scandal monstru în trafic: Tineri amenințați cu sabia și bâta


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fata nu a acordat prioritate 

Potrivit martorilor, fata nu a acordat prioritate în intersecție, iar bărbatul de 44 de ani s-a înfuriat și a scos  o bâtă să își facă singur dreptate. Agresorul i-a amenințat și cu sabia pe cei doi. 

Martorii au sunat imediat la 112, iar la sosirea polițiștilor bâta nu a mai fost găsită.

Oamenii legii au deschis dosar penal, iar bărbații s-au ales cu amendă. 

Busculadă la un concert în Capitală. Cineva a pulverizat o substanţă iritantă

Mai multe echipaje medicale au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un concert organizat în Sectorul 1 al Capitalei, unde mai mulţi tineri s-au călcat în picioare după ce o persoană a pulverizat o substanţă iritantă.

ISU Bucureşti Ilfov a acordat  primul ajutor  unui număr de nouă tineri, cei mai mulţi dintre ei minori, care au refuzat transportul la spital.

Citeste si: Un copil din Marea Britanie a reușit să strângă o mică avere pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni. Cum a reușit băiatul de 12 ani să adune 220.000 de lire 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Zeci de tineri care s-au adunat, sâmbătă seară, la un concert organizat într-un spaţiu de pe strada Băiculeşti din Bucureşti s-au îmbrâncit pentru a putea ieşi din incintă, după ce o persoană a pulverizat în interior o substanţă iritantă.

Este vorba despre o hală din apropierea unui liceu.

În busculadă, un tânăr a suferit  echimoze la nivelul toracelui

Citeste si: 14 jucători şi antrenori ai echipei de eşalon secund Prikarpattia s-au înrolat în armata ucraineană

Reprezentanţi ai ISU Bucureşti -Ilfov au declarat, pentru News.ro, că apelul la 112 a fost primit în jurul orei 00:45. 

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale de la SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov, inclusiv un echipaj de terapie intensivă al SMURD. 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI