Close sidebar
Close sidebar

Scandal monstru intr-un sat din Suceava! A iesit la -3 grade Celsius dezbracat pe jumatate, cu un cutit la pantaloni si i-a amenintat cu moartea pe politisti - Si-a folosit femeia si copilul drept scut in fata agentilor

Un barbat, in varsta de 32 de ani, dintr-un sat din Suceava a provocat un scandal monstru sambata dupa-amiaza. Totul a inceput dupa ce vecina lui a sunat la 112 si l-a reclamat ca a amenintat-o ca ii da foc la casa.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imediat dupa apelul telefonic, politistii s-au deplasat la fata locului si au fost socati de ceea ce s-a intamplat apoi. Potrivit monitorulsv.ro, vecina a sunat la politie fiindca George Valentin a amenintat-o ca ii da foc la casa, asta dupa ce barbatul ar fi acuzat-o pe femeie ca i-ar fi otravit niste caini.

In momentul in care politistii au ajuns la el acasa, barbatul a iesit dezbracat de la brau in sus cu un cutit la pantaloni, i-a amenintat pe agenti si si-a folosit sotia si copilul drept scut in fata lor.

A inceput sa ii injure si sa ii ameninte cu moartea pe politisti. A vrut sa il injunghie pe unul dintre ei, dar nu a reusit. Apoi, a vrut sa ia un topor, dar sotia nu i l-a dat. Nervos, barbatul a luat o piatra si a spart parbrizul masinii de politie.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Pana la urma politistii au reusit sa il imobilizeze si l-au dus la sectie pentru audieri. A fost retinut pentru 24 de ore, iar ulterior Judecatoria Radauti a emis pe numele lui un mandat de arestare pentru o perioada de 30 de zile, pentru comiterea infractiunii de ultraj.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI