Aeronava ar fi trebuit să decoleze în această dimineaţă, la ora 06.55, de pe cel mai mare aeroport din România, Henri Coandă din Otopeni, cu destinația Madrid, Spania.

Pasagerii au fost obligați să coboare și să fie transferați între pistă, autobuz și zona terminalului aeroportului, unde li s-a interzis să părăsească incinta. Aceștia s-au plâns, în special, deoarece au petrecut ore în șir în căldură alături de copiii lor.

Citește și: Aeroportul de la Brașov s-ar putea închide. Scandalurile dintre doi operatori aerieni au culminat într-o direcție nefericită pentru funcționalitatea noului aeroport

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Oamenilor li s-a propus varianta de a merge la un hotel, dar ulterior li s-a comunicat că aeronava va decola în curând. După multe ore de așteptare pe aeroport, acest lucru s-a întâmplat. Până în prezent, compania aeriană nu a oferit nicio declarație referitoare la această situație.

Momente de coșmar pentru zeci de pasageri! 30 de turişti beţi au făcut scandal şi s-au bătut în avion

Aproximativ 30 de turişti englezi au fost implicaţi sâmbătă, 24 iunie 2023, într-un scandal de proporţii, într-un avion care se îndrepta avea ca destinație finală Spania. Indivizii s-au luat la bătaie în urma unui conflict, totul sub privirile îngrozite ale altor pasageri, echipajul fiind nevoit să solicite intervenția poliției la aterizare. Două persoane au fost arestate.

Citește și: Zbor întârziat după ce o tânără s-a dezbrăcat complet în avion

Potrivit informațiilor oferite de controlorii de trafic aerian din Spania, un incident mai puțin obișnuit a avut loc sâmbătă, 24 iunie 2023, la bordul unui zbor de la Bristol către Costa Blanca, implicând aproximativ 30 de pasageri britanici în stare de ebrietate.

Situația a escaladat atât de mult încât echipajul a fost nevoit să solicite intervenția poliției la aeroportul din Alicante pentru a restabili ordinea, notează jurnaliștii de la Mirror.  

Citește și: EXCLUSIV: Santorini, printre destinațiile preferate ale turiștilor/ Yannis Kyriakidis: ”Avem foarte mulți turiști din toate colțurile lumii”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si