Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, in data de 17 august, politistii din cadrul Biroului de Politie Vama Veche-2 Mai au fost sesizati cu privire la un scandal, care avea loc pe terasa unui restaurant, din localitatea 2 Mai.

Politistii impreuna cu o patrula de  jandarmi au intervenit pentru aplanarea scandalului, in acesta fiind implicati sase turisti, cu vârste cuprinse intre 15 si 38 de ani, si cinci angajati ai restaurantului.

in urma conflictului, patru persoane au fost duse la spital pentru ingrijiri medicale, dar niciuna nu a ramas internata.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Politistii au stabilit ca scandalul a izbucnit dupa ce doi dintre turisti nu au fost lasati sa intre in incinta restaurantului deoarece nu respectau codul vestimentar al acestuia, fiind in pantaloni scurti.

In cauza, politistii constanteni continua cercetarile pentru infractiunile de lovire sau alte violente, incaierare si tulburarea ordinii si linistii publice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si