Multi dintre cei prezenti au fost deranjati de prezenta trupei in cadrul evenimentului, considerand-o nepotrivita. Cei care au fost nemultumiti s-au ridicat si au parasit sala.

Citeste si: S-a aflat cine este tatăl copilului pe care îl poartă în pântec femeia de 61 de ani din Satu Mare! Bărbatul este mai mic cu 30 de ani decât ea!

Momentul in care Kana Jambe, trupa lui Dan Bursuc, a urcat pe scena premiilor Gopo a iscat un val de critici. Chiar in timp ce Dan Bursuc transmitea evenimentul live, pe facebook, primii spectatori indignati de ritmurile de manele paraseau deja sala.

Prestatia controversata de la cel mai mare eveniment dedicat cinematografiei nu a ramas necriticata insa nici de marile nume din showbizul romanesc.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Aseara, la Premiile Gopo, cel mai cu staif eveniment al culturii cinematografice românesti, organizatorii au adus pe scena o trupa formata din niste rromi plinuti si cu 'maiouri' peste burti burdusite care au 'facut un program' de manele."

, a declarat Mihai Margineanu.

Citeste si: Un român a uitat să achite ratele la un televizor cumpărat în Germania! Ce amendă a primit

Cu adevarat oripilata de momentul artistic s-a aratat si Monica Davidescu, iar una dintre cele mai aspre critici a venit din partea lui Aurelian Temisan care a catalogat decizia organizatorilor drept una rusinoasa. "Sa ai pe scena Teatrului National din Bucuresti derularea premiilor GOPO, un festival de elita, in sala mari scenaristi, regizori, producatori, oameni de televiziune, mari actori ai tarii si sa asculti

un burtos in maiou alb, cantand manele... e TOTAL RUSINOS!!!", a concluzionat Temisan.

Pentru maioul alb purtat de solist pe scena, Dan Bursuc are o explicatie care inchide insa gura multor carctoasi. Intrucat trupa a cantat si un cover dupa celebra piesa Bohemian Rapsody, alegerea vestimentara ar fi imitat de fapt tinuta de scena a lui Freddie Mercury.

Citeste si: Imagini REVOLTĂTOARE la spitalul din Videle! "Mi-au nenorocit copilul! Avea mâna putrezită sub bandaj!"- Strigătul disperat al unei mame din România! Fiul ei are numai un an și 5 luni!

Organizatorii Galei au explicat ca si-au dorit ca evemimentul din acest an "sa fie o pledoarie pentru diversitate, acceptare si toleranta", punctând ca secventa din "Soldatii.Poveste din Ferentari", in care joaca Dan Bursuc, i-a convins sa invite pe scena trupa Kana Jambe.

"Ne bucuram mult de tot pentru invitatia facuta in acest loc minunat, iar reactia publicului din sala pentru mine a fost de mare augur." , a declarat Dan Bursuc.

Aseara, controversatul film al Ivanei Mladinovic a fost premiat pentru "Cel mai bun debut".


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si