Moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății este intitulată „Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid – Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor”. Moțiunea PSD ar urma să intre în dezbatere săptămâna viitoare. 

Citeste si: PSD cere demisia ministrului Vlad Voiculescu după tragedia de la Matei Balș

Vlad Voiculescu, criticat de Alexandru Rafila

Social-democraţii depun miercuri la Camera Deputaţilor moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii.

Moţiunea a fost anunţată luni, după şedinţa conducerii PSD, iar marţi au avut loc dezbateri cu asociaţiile medicilor, cu asociaţiile pacienţilor şi cu reprezentanţii sindicatelor.

Potrivit News.ro, Alexandru Rafila, deputat PSD și reprezentant al României la OMS, a făcut precizări legate de moţiune şi consideraţii cu privire la activitatea Ministerului Sănătăţii, afirmând că nu acţiunea a dominat în această perioadă, ci inacţiunea şi incapacitatea evidentă de a gestiona această pandemie.

Moţiunea împotriva lui Vlad Voiculescu ar fi un semnal de alarmă tras inclusiv de pacienţi, consideră Rafila, care spune că ea ar trebui să convingă şi parlamentari din arcul guvernamental să o voteze.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

vlad voiculescu
Moţiunea împotriva lui Vlad Voiculescu ar fi un semnal de alarmă tras inclusiv de pacienţi, consideră Alexandru Rafila

Alexandru Rafila a precizat că discuţia este despre Ministerul Sănătăţii, nu al Propagandei, că problemele din sănătate trebuie discutate, iar partea de „personal branding” şi PR ar trebui să treacă în planul al doilea.

Marcel Ciolacu a cerut demisia lui Voiculescu după incendiul de la "Matei Balș"

Liderul PSD Marcel Ciolacu face acuzații dure după tragedia de vineri dimineața de la Spitalul Matei Balș din Capitală.

"O guvernare criminală se spală iar pe mâini de moartea unor pacienți!", spune liderul social-democrat.

Demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru tragedia petrecută la Institutul „Matei Balş”, a afirmat, vinerea trecută, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, într-o reacție pe Facebook pe tema incendiului soldat cu mai mulți morți.

Marcel Ciolacu i-a criticat pe liderii USR-PLUS pentru faptul că dau declarații de o resemnare mioritică de parcă nu s-ar afla la putere. 

"Știu doar să îi umilească pe români! Să îi mintă că, de fapt, le merge bine! Să îi înghețe, la propriu și la figurat, ținându-i în frig în case și tăindu-le veniturile! Să îi ardă în spitalele supraaglomerate! Nici măcar moartea unor semeni nu-i mai impresionează pe conducătorii țării!!!", a mai scris Marcel Ciolacu pe  Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si