Joi seara, în jurul orei 22, un bărbat de 65 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat în stop cardio-respirator, în zona Piaţa Unirii, lângă Starea Civilă. Se pare că victima a intrat într-o altercaţie cu un cetăţean arab pentru un loc de parcare. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la SAS care l-a arestat pe cetăţeanul străin. Potrivit informaţiilor medicilor, victima nu prezenta plăgi.

Bărbatul a fost găsit mort de către prietenul său

Cel care l-a găsit pe bărbatul de 65 de ani decedat a fost chiar un prieten apropriat de al acestuia.

Citeste si: Un băiat în vârstă de 17 ani a făcut infarct după ce s-a vaccinat anti-COVID

„La data de 10 Iunie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii secției 3 Poliție Urbană Iași au fost sesizați de către un bărbat despre faptul ca l-a găsit pe prietenul sau inconștient in curtea locuinței. Cadrele medicale au constatat decesul persoanei. De precizat este faptul ca, anterior decesului acesta ar fi avut un conflict verbal din cauza unui loc de parcare cu un conducator auto.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Altercație pentru un loc de parcare [Sursa foto: PixaBay]

A fost deschis un dosar penar pentru ucidere din culpă

Cetățeanului de origine arabă i s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Totodată, se vor face mai multe investigații pentru a afla care a fost cauza principală a morții bărbatului în vârstă de 65 de ani.

Citeste si: O bătrână din Suceava a murit după ce a fost împunsă de o vacă

Conducătorul auto cu care bărbatul decedat ar fi avut conflictul verbal a fost condus la sediul poliţiei pentru verificari. La fata locului a fost dirijat preventiv un echipaj al Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fara a fi necesară intervenţia. In cauza a fost întocmit un dosar penal in care se efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpa, fiind dispusă necropsia pentru stabilirea cauzei morţii bărbatului”, arată un comunicat la Poliţiei Iaşi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si