Familia victimei sustine ca autoritatile din Germania, desi i-au audiat pe criminali, le-au dat drumul
Incaierarea a avut loc intr-un orasel de langa Koln. Noua barbati au petrecut impreuna intr-un restaurant din Huerth-Hermulheim. Dupa ce au iesit din local s-au luat la cearta.

Conflictul a degenerat, iar doi dintre ei, unul de 29 de ani si fratele sau, de 25, din localitatea Popesti din Arges, au fost atacati.

Unul dintre frati a fost lovit in cap cu pumnul si apoi cu un cutit de macelarie. Celalalt a suferit leziuni la nivelul capului. Unul dintre tineri a murit, celalalt este grav ranit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

Dupa atac, agresorii au fugit, insa politistii germani au reusit sa-i identifice, sa-i retina si sa-i duca la audieri. Doi dintre suspecti, unul de 19 ani, celalalt de 27, ambii din Valcea, au fost audiati si, sustine familia victimei, li s-a dat drumu l. Ei au fost pusi sub acuzare de procurorii din Koln si vor fi anchetati pentru crima.

Sursa: Reporter NTV

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si