Femeia a venit cu întăriri

Nu a mers singură să se revolte, ci împreună cu bănățeanul care a fost internat în urmă cu ceva timp la Spitalul de Psihiatrie după ce l-a amenințat pe Raed Arafat.  

„Stați afară, nu-mi intrați. Vă rog frumos, stați afară. Nu mă faceți să folosesc sprayul!”

Doar că femeia, îngrijitoare la serviciul de ambulanță din Timișoara, știe una și bună: pentru ea masca e tortură, de vaccin nu vrea să audă, iar să dea bani pe teste în fiecare dimineață spune că nu poate și consideră măsura ca fiind abuzivă. S-a înființat cu noaptea în cap la poarta instituției și nu a venit singură, ci a chemat întăriri ca să forțeze intrarea.

Unul e Daniel Gașpar, care a fost în trecut internat la Psihiatrie după ce l-a amenințat pe Raed Arafat. ..

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: O școală gimnazială intră în grevă japoneză, din cauza lipsei de spaţiu pentru elevii unităţii de învățământ

Până la un veritabil circ nu a mai fost decât un pas. Angajata ambulanței nu a vrut nici în ruptul capului să cedeze. A rămas stană de piatră la poartă până când a venit managerul.

Polițiștii au fost chemați la fața locului

Ca scandalul să nu izbucnească mai rău a fost chemat un echipaj de poliție.

A venit chiar și o dubă de jandarmi, dar nimeni nu a putut să o facă dispărută pe femeie.

S-a așezat pe bancă și a spus că nu va pleca atâta vreme cât e în timpul programului de lucru.

Citeste si: Opt angajaţi Metrorex au rămas fără loc de muncă. Aceștia au refuzat să părăsească staţia de metrou Grozăveşti, pentru a împiedica dezafectarea unor spaţii comerciale

Ce soluție au găsit superiorii pentru angajată

Femeii i s-a recomandat să-și ia concediu fără plată sau concediu de odihnă, timp în care să se mai gândească dacă vrea să se supună sau nu regulilor, altfel riscă să rămână fără locul de muncă.

Citeste si: Sorina, fetița din Baia de Aramă, mesaj dur din SUA către cei care au crescut-o: ”Copiii nu trebuie să fie în plasament toată viața lor”

VIDEO- Declarațiile făcute de angajata de la Serviciul de Ambulanță Timiș 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si