În înregistrare poate fi auzit Florin Bercean, vicepreşedintele FRJ acuzând doi foşti sportivi, Mircea Cătălin şi Cristian Bodârlău, că au "f***t fete de 15 ani". Bercean nu s-a stăpânit de la a-i jigni pe cei doi judokani.

Florin Bercean
Foto: Cristian Preda, GSP

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Dragoste nu există la judo! Voi nu trebuie să iubiţi pe nimeni. Nici măcar sportivele pe care le călăriţi şi după aia reclamaţi că nu ştiu cum a ajuns în pat la mine. Că aţi f***t fete de 15 ani, mă! Şi pe urmă aţi zis să-mi daţi lecţii! Şi eu făceam o hârtie şi-i băgam în puşcărie. Mircea Cătălin d-aia a plecat. A bătut copii, a călărit nişte fete. Tu erai în cameră cu Mircea Cătălin cu o minoră, ştii? Norocul tău că fata n-a avut de la cine primi educaţie, înţelegi? Dacă aia avea tată, şi ailaltă dacă avea tată, Bodârlău o sugea rău de tot! Împreună cu Mircea Cătălin, aţi înţeles?", a tunat Florin Bercean.

Preşedintele FRJ, Cozmin Guşă, a mărturisit că nu cunoştea episoadele invocate de Florin Bercean: "Voi discuta cu el să văd despre ce e vorba.

Există însă posibilitatea ca, pe acel fond nervos, să fi spus fel de fel de lucruri, nu toate adevărate. Oricum, el e foarte important pentru judo-ul românesc. E însă o veste proastă că sportivii au ajuns să înregistreze şedinţele cu antrenorii pentru a le oferi presei. Aici e tot responsabilitatea antrenorului, care trebuie să arate pedagogie şi să lucreze cu principii".

Ascultă înregistrarea completă pe GSP


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si