Antrenorul unui club sportive din Suceava si-a abuzat elevele minore si le-a santajat pentru a le trimite poze in ipostaze indecente:”Puisor scump, trimite-mi poze cu tine, ca mi-e dor... Ce p@#$a mea faci?”.

Reporterii Cancan au vorbit cu una dintre elevele care i-ar fi cazut victime profesorului.

Adolescenta a dezvaluit prin ce chinuri cumplite a trecut, sustinand ca a fost chiar la un pas de a fi omorata de profesorul acuzat de hartuire sexuala, santaj si agresiuni fizice.

”Domnul profesor era foarte agresiv cu noi. Mie mi-a facut chiar si avansuri. Intr-o zi, a venit la mine si mi-a zis: «Da-mi si mie ce dai la altii». Eu aveam 16 ani pe atunci. Cand mergeam la antrenamente, ne punea mana pe fund. Uneori, se intampla sa vina baut la antrenamente. O data, cand am mers in deplasare, la o competitie, s-a imbatat si a venit peste mine in camera. A batut la usa si eu nu i-am raspuns si atunci m-a sunat pe telefon. A auzit telefonul sunand si a devenit foarte agresiv pentru ca nu-i deschideam. S-a enervat atat de tare incat a spart usa si a intrat peste mine in camera si mi-a pus perna pe fata ca sa ma sufoce.

Eu sunt una din copilele care am avut curajul sa vorbesc. Parintii mei mi-au zis sa renunt la atletism, dar eu nu voiam, insa dupa faza asta am spus «STOP»”, ne-a declarat Claudia. 

Fosta eleva a profesorului sustine ca acesta ar avea o relatie cu o fosta colega de-ale ei, pe care acesta ar santaja-o si ar manipula-o pentru a intretine relatii sexuale cu el.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Pe fata asta cu care are o relatie o bate la vestiarul fetelor. Noi doua am fost apropiate o perioada. O santajeaza foarte tare. Ei doi sunt foarte apropiati, merg impreuna in masina. Ei nu-i place place atletismul si ar fi vrut sa renunte, insa el o obliga. O ameninta ca, daca renunta, nu o sa o mai lase sa termine liceul. El o tine la scoala si ca sa nu ramana ii da scutiri de la antrenamente. La un moment dat, in localitate au aparut niste zvonuri despre ei doi, insa profu' a mers la parintii ei si i-a convins ca nu e nimic adevarat. El ii cumpara haine, ii da bani, totul doar ca sa nu spuna”. 

Antrenorul neaga toate acuzatiile aduse.

”Nu stiu nimic despre acuzatii. Nu este nimic adevarat. Eu sunt un barbat casatorit de zece ani, am doi copii... Probabil, acuzatiile acestea au fost facute de cineva care vrea sa-mi faca rau. Sunt niste prostii sfruntate! Am atatia ani de invatamant. Sunt un simplu antrenor, eu imi vad de treaba mea, de performantele mele.

Lumea e foarte rea si d-asta au aparut informatiile astea. La o adica, intre mine si o astfel de persoana, pe cine crede lumea?!”.

Si directorul clubului unde activeaza antrenorul a declarat, la randul lui, ca nu stie nimic despre acuzatiile grave la adresa profesorului de sport.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

”Nu stiu nimic! Fereasca Dumnezeu! Am mers de nenumarate ori la orele lui! De un an nu mai bea, nu a mai pus gura pe bautura. Intr-adevar, am remarcat atunci cand am mers la orele dumnealui ca e mai dur cu elevii sai, mai sever, tipa la ei, le vorbeste urat, ii jigneste. Pe perioada mea nu au fost cantonamente, insa stiu ca asta-vara au fost plecati la mare.

Eu nu am fost cu ei. A fost atunci, in vara, un caz cu o eleva, pe care a dat-o afara, insa spunea ca e obraznica si nu se intelege cu ea. Eu l-am urmarit la ore si, in afara de faptul ca e sever, nu am remarcat altceva dubios, dar eu nu merg cu ei in deplasari. El vine la mine cu referatul, eu il aprob si atat. In prezent, el are la antrenament 10 avansati si 12 incepatori”, a declarat directorul clubului pentru Cancan.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si