Close sidebar
Close sidebar

Scandal sexual la o Scoala Generala din Alba. Un profesor de sport, acuzat ca le atinge indecent pe fetitele de clasa a VI-a. Micutele sunt ingrozite si nu mai vor sa mearga la scoala

Parca s-a intrecut prea mult masura. Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Alba au demarat o ancheta la Scoala Generala din Alba Iulia, acolo unde exista suspiciuni ale unui caz de pedofilie.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anchetatorii au luat in vizor un profesor de sport care este acuzat de parinti ca are un comportament inadcvat fata de eleve si ca acesta le-ar fi atins in mod indecent, ba mai mult, ar fi deschis discutii cu tenta sexuala in preajma lor.

Mai mult de atat, se pare ca respectivul profesor ar fi facut si un film cu una dintre fete sub pretextul realizarii unui material educativ.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe numele dascalului din Alba Iulia sunt inregistrate peste 27 de astfel de plangeri, ele provenind de la parintii unor copile de clasa a VI-a.

Profesorul in cauza are 60 de ani si lucreaza de peste 25 de ani in invatamant. El este casaatorit.

Politia a inceput deja audierile in acest caz si urmeaza sa afle daca acuzatiile care i se aduc dascalului sunt reale sau nu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI