Oamenii din apropiere care au auzit focuri de armă au sunat la 112 în jurul orei 22:00. Mai mulți tineri s-au luat la ceartă și au încheiat neînțelegerile prin focuri de armă.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost împușcat în picior.

„Am văzut afară că s-au strâns mai multe persoane. S-au auzit focuri de armă, ţipete. Au fost mai multe împuşcături.

2, 3 focuri de armă”, a spus un bărbat potrivit Observatornews.ro.

Victima a spus că nu îi cunoștea pe agresori

Incidentul a avut loc pe strada Rezervelor din Chiajna, județul Ilfov. Victima se afla într-o parcare atunci când a fost împușcat. Acesta a spus că nu îi cunoștea pe cei care l-au împușcat.

„Era căzut jos, nu am ştiut ce se întâmplă cu dânsul. L-am văzut acolo, am crezut că i s-a făcut rău sau ceva.”, a spus un bărbat potrivit sursei citate anterior.

Victima a fost dusă la spitalul Universitar din Capitală cu o plagă la nivelul piciorului drept. Oamenii care locuiesc în zonă spun că în cartier se întâmplă destul de des scandaluri şi incidente.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Sunt cam dese şi se repetă şi nu se iau măsuri. În cartierul ăsta nu mă simt în siguranţă şi nu e în regulă”

Cei care au comis fapta sunt acum căutaţi de poliţie, care încearcă să stabilească firul întâmplărilor.

Incident teribil! Un adolescent român a fost împușcat mortal în parcarea unei stații de metrou din Roma

Un copil român de doar 14 ani a fost împușcat mortal i în parcarea unei stații de metrou din Roma.

Totul s-a întâmplat noaptea trecută.

O crimă șocantă a avut loc în Italia,în cursul nopții trecute, în jurul orei 03:00. Totul s-a întâmplat în localitatea Monte Compatri, în apropiere de stația de metrou C.

Cum a avut loc crima?

Conform presei locale, un copil de doar 14 ani a fost împușcat mortal. Din păcate, întregul scandal ar fi pornit între două bande rivale, pentru o datorie de droguri.

Cearta ar fi avut loc mai întâi într-un bar. Tânărul se afla și el cu niște prieteni în acele clipe, iar ei s-ar fi certat de fapt cu ceilalți membrii ai unui grup. Mai apoi, grupurile s-ar fi întâlnit undeva în apropiere de local pentru a discuta, însă totul a degenerat rapid.

Acum, oamenii legii din Frascati au pornit o anchetă în acest caz și deși au interogat mai multe persoane, printre care și pe părinții tânărului.

În zona unde ar fi avut loc incidentul teribil ar fi fost montate și camere de supraveghere, așadar carabinierii le vor putea accesa. Cel care ar fi dat peste cadavrul copilului a fost un trecător care a sunat imediat speriat după ajutor. El le-ar fi spus acestora că un băiat este întins pe jos și că este pe moarte.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru român, așadar au fost nevoiți să constate decesul acestuia.

Băiatul care a fost omorât la Roma este Ivan A. Chiar și locuitorii din zonă ar fi auzit zgomotele puternice ale armei, însă până să intervină ei, deja vinovații au dispărut fără urmă.

Carabinierii din Frascati, împreună cu Procuratura din Velletri, își extind acum investigația și în România, pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat. Polițiștii cred în acest moment, că autorul crimei ar fi tot un minor. Ei vor trebui să stabilească după prinderea acestuia, și care este proveniența armei cu care s-a tras.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si