Trei bărbați şi o femeie, care aveau neînțelegeri mai vechi, s-au luat la bătaie în parcarea unui supermarket din municipiul Ploiești, unii dintre cei implicați în scandal folosind un spray iritant lacrimogen, dar şi un cuțit. În urma bătăii, trei dintre cei patru au fost duși la spital, fără a rămâne internați. Polițiștii fac cercetări şi au reținut trei dintre scandalagii.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un fotbalist: A murit după ce și-a dat foc în fața secției de Poliție

Bătaia a avut loc marți după-amiază, în jurul orei 15:00, în parcarea unui supermarket din zona de vest a municipiului Ploiești, iar o femeie a sunat la 112 solicitând intervenția autorităților.

Ce au anunțat autoritățile

„În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde nu au mai fost depistate persoanele implicate, din verificări, stabilindu-se faptul că pe fondul unor discuții mai vechi, între patru persoane, a izbucnit un conflict verbal care ulterior a degenerat, acestea agresându-se reciproc, folosind un spray iritant lacrimogen şi un obiect tăietor-înţepător”, informează, miercuri, Poliţia județeană Prahova.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat a murit subit, la secția de Poliție, în timp ce dădea declarații. Omul fusese bătut în parcarea unui magazin/ Cauza morții

În urma verificărilor, poliţiştii i-au identificat la scurt timp pe cei implicaţi în scandal. Este vorba despre trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 29 de ani, doi din Ploiești şi unul din Capitală, şi o femeie în vârstă de 29 de ani, din Ploieşti.



În urma altercației, doi dintre bărbaţi şi femeia au suferit vătămări corporale, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internați.

Citește și: Polițiștii au descins interlopii care au provocat scandalul de la petrecerea de milionari din Tărtășești. S-au găsit doar arme de jucărie

Ulterior, cei patru au fost duși la poliţie, pentru audieri, trei dintre ei, inclusiv femeia, fiind reținuți. Miercuri, ei vor fi prezentați procurorului de caz cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive, fiind acuzați de tulburarea ordinii şi liniștii publice şi lovire sau alte violențe.

Citește și: Cine este Marian, ciobanul din Dolj acuzat că a luat intenționat viața unui prieten, în timp ce sacrifica un miel


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si