Soția lui Dan Diaconescu a fost executată silit în urma unui proces cu o agenție imobiliară din Constanța. Emilia Bățău, partenera de viață a lui Diaconescu, a figurat ca debitor într-un dosar înregistrat pe 7 ianuarie 2020, la Judecătoria Sectorului 1 București, în timp ce agenția imobiliară a fost creditor. Agenția se ocupă că vânzări și închirieri de case și apartamente în Constanța, Năvodari și Mamaia și este de presupus că, prin intermediul acesteia, Emilia Bățău a cumpărat sau a închiriat un imobil și că nu a achitat o datorie către agenție.

Procesul s-a derulat rapid, iar la primul termen, din 14 ianuarie 2020, s-a decis evacuarea Emilie Bățău din imobilul din Constanța!

Citeste si: Dan Diaconescu le-a facut o vizita procurorilor DNA!

Citeste si: Senzaționalul Dan Diaconescu a ajuns SĂRAC! Milionarul de altădată a rămas fără sediul OTV, iar restul averii ”s-a evaporat” peste noapte

Citeste si: Ce telefon are Dan Diaconescu? Fostul șef OTV, fără smartphone, cu un aparat aproape imposibil de interceptat! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

“Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită, care se va efectua prin evacuarea debitorului din imobilul situat...., conform dispoziţiilor art. 896 alin. 2 cod procedură civilă. Fără cale de atac.”,

a fost decizia judecătorilor. Pentru că Emilia Bățău nu a evacuat imobilul, instanța a decis autorizarea intrării în casă  cu ajutorul forțelor publice.( vezi cine are grijă de casa părintească a lui Dan Diaconescu din Caracal)

Soția lui Dan Diaconescu a fost executată silit: "Fără cale de atac"

“Admite cererea de completare. Dispune completarea dispozitivului încheierii din data de 14.01.2020,

în sensul că se va menţiona şi autorizarea intrării cu ajutorul forţelor publice în imobilul situat în Constanţa,...., jud Constanţa. Fără cale de atac.”, au hotărât judecătorii pe 3 aprilie 2020.  Pe site-ul lege5.ro se menționează obligațiile agenților forței publice la executarea silită.

“Sunt stipulate obligații legale în sarcina organelor sau a persoanelor care, prin competențele pe care le au sau prin raporturile stabilite cu debitorul urmărit, pot concura la realizarea titlului executoriu. Astfel, organele de poliție, jandarmerie sau alți agenți ai forței publice sunt obligați să participe împreună cu executorul judecătoresc la îndeplinirea efectivă a executării silite, în cazurile prevăzute de lege (art. 681 NCPC, în cazul opunerii la executare) sau la solicitarea expresă a acestuia, formulată atunci când consideră necesară intervenția agenților forței publice”, se arată despre forțele publice.

Soția lui Dan Diaconescu a fost executată silit. El a rămas fără 9 terenuri

Dan Diaconescu și Emilia Bătău formează un cuplu de peste 25 de ani și au împreună o fetiță, pe nume Dona Milena, în vârstă de 16 ani, pasionată de pian. Foarte discretă, Emilia Bățău a fost în prim-plan în 2010, când Diaconescu a fost reţinut de procurori şi închis pentru patru zile. La proces, iubita lui Dan Diaconescu a plâns non-stop. Tot atunci, Emilia a fost printre iniţiatorii cauzei „Free Dan Diaconescu!”.

În toamna lui 2019, WOWbiz.ro a dezvăluit că Dan Diaconescu a rămas fără 9 proprietăți inclusiv sediul OTV din Bulevardul Preciziei în urma unui singur proces finalizat în cursul acestui an.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Cele 9 terenuri și sediul OTV au fost achiziționate de omul de televiziune în cursul anului 2009, iar instanța a decis ca acestea să revină la vânzător, o societate deținută de omul de afaceri Marius Locic. Acest lucru a făcut ca celelalte instituții la care Diaconescu avea datorii: ANAF, două bănci și un dezvoltator imobiliar să rămână cu buza umflată. Practic, judecătorii au anulat executările silite ale creditorilor și au costatat că Dan Diaconescu nu mai are drept de proprietate asupra proprietăților, deci nu mai poate fi executat. Dan Diaconescu a fost eliberat condiționat în anul 2017, după ce a efectuat 3 ani de închisoare din pedeapsa de 5 ani și 6 luni. El a fost condamnat pentru șantaj.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si