Mai precis, medicul nu instinta familia decedatului de moartea pacientului si suna la firma de pompe funebre care prelua cadavrul, il imbalsama si il punea in cosciug, ulterior familia fiind obligata sa plateasca pentru aceste servicii.

"Pe rolul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj se afla în instrumentare un dosar, în care se efectueaza cercetari privind savarsirea de fapte de coruptie de catre

cel putin un medic din cadrul Serviciul de Ambulanta Judetean Cluj, precum si de catre un administrator al unei societati comerciale, din municipiul Cluj-Napoca, ce are ca obiect de activitate prestarea de servicii funerare", se arata într-un comunicat transmis miercuri de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj.

Anchetatorii au date potrivit carora medicul ar fi primit 600 de lei de la administratorul firmei "drept rasplata" pentru ca a intermediat servicii funerare catre apartinatorii unei persoane decedate, "cu ocazia deplasarii la constatarea unui deces".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"In acest context, la data de 11.04.2017, ulterior realizarii flagrantului, au fost efectuate perchezitii la sediul societatii comerciale, cauza fiind instrumentata cu sprijinul lucratorilor de politie judiciara din cadrul DGA – SJA Cluj", se mai arata în comunicat.

Managerul Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Cluj a declarat ca nu i s-a comunicat nimic despre acest caz si nu stie despre ce medic este vorba, precizant ca "este problema" acestuia, "nu a institutiei".

"Nu stiu despre cine este vorba. Este problema unei persoane, a medicului, nu a institutiei. Nu stiu nimic despre caz si nici nu mi s-a comunicat ceva. Astept sa vedem despre cine este vorba", a declarat, pentru News.ro Horia Simu, manager al SAJ Cluj.

Medicul, administratorul firmei si un angajat al acesteia au fost pusi sub control judiciar pentru 60 de zile, potrivit sursei citate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si