Pensionarul a început să huiduie și să țipe, cerând mărirea pensiilor și alocațiilor pentru copii. Un bărbat a vrut să-l îndepărteze, iar bărbatul a strigat: "Ia mâna de pe mine criminalule! Ia mâna că te omor!". Apoi, el i s-a adresat foarte agresiv şi ministrului Violeta Alexandru, pe care a acuzat-o de minciuni şi a huiduit-o: "Mărește pensia!", i-a strigat el, apropiindu-se ameninţător de ministru.

"Nu așa se face administrație și politică trimițând pensionari amărâți ca să întrerupă o conferință de presă. O să merg să discut personal cu domnul", a spus după incident Violeta Alexandru. Ulterior, aceasta a discutat cu bărbatul și i-a promis că îl va suna.

Citeste si: Iohannis: „Criza traversată a avut un impact puternic asupra profesiilor liberale”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Fiul lui Liviu Dragnea se apucă de creșterea cămilelor: “Urmașul lui Liviu Dragnea are o pasiune pentru business”

Citeste si: Sindicaliștii din Poliție acuză că sunt expuși intenționat riscului de infectare

"Părerea mea este că ceea ce s-a întâmplat astăzi aici e orchestrat de PSD. Au trecut la persoane vulnerabile pe care le aruncă în față, e grobian ce face PSD", a mai spus Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru a spus că se așteaptă și la "alte manifestări de tip mafiot" în Sectorul 6, acolo unde a avut loc incidentul de duminică, potrivit romaniatv.net.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si