Startul slab de campionat al dinamovistilor l-a pus pe ganduri pe actionarul principal, Ionut Negoita! Din acest motiv, afaceristul are de gand sa faca modificari serioase la echipa si, fireste, cel vizat de a fi schimbat este antrenorul Florin Bratu.

Dan Alexa va ajunge la Dinamo?! De ce nu il suporta totusi suporterii "cainilor"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cum era si normal, speculatiile au si inceput sa apara. Astfel, s-a si vorbit despre posibile mutari in “Groapa”! Prima varianta vehiculata a fost Claudiu Niculescu, iar, de ieri, prinde contur si cea a venirii lui Dan Alexa la carma “cainilor rosii”!

Citeste si: Giani Kirita de la Exatlon se ofera sa joace gratis: „Sunt cel mai bun transfer pentru defensiva lui Dinamo”

Totusi, daca ultima propunere va fi pusa in practica, situatia se va complica la club! Dan Alexa va ajunge la Dinamo si o va lasa pe Dunarea Calarasi, insa fanii “ros-albilor” nu sunt de acord cu aceasta mutare. Ei au un cui impotriva talentatului tehnician din perioada in care cel poreclit “Chirurgul” a tradat echipa “cainilor” pentru a juca la Rapid, in plus, suporterii nu pot uita atitudinea sfidatoare pe care acesta a avut-o la adresa lor de fiecare data cand a venit pe terenul din Sos.

Stefan cel Mare!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si