Florin Bratu

Problemele de la Dinamo par a nu se mai sfarsi niciodata! De cand echipa nu a prins play-off-ul Ligii 1, rezultatele slabe s-au adunat din ce in ce mai multe, iar atmosfera da in clocot in Groapa!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Torje Foto: Digisport

Scandal urias intre Florin Bratu si jucatorii de la Dinamo! Cine a aplanat conflictul

Situatia s-a agravat si mai mult in ultimele zile, dupa ce “cainii” au pierdut, in mod cu totul surprinzator, partida cu ultima clasata Juventus Colentina! Apropiati ai clubului sustin ca fotbalistii si noul antrenor, Florin Bratu, au ajuns la cutite si doar interventia patronului a mai linistit apele momentan.

“Jucatorii s-au plans de tratamentul dur al lui Florin Bratu! Au spus ca, intr-o criza de nervi, tehncianul le-ar fi adresat injurii si alte cuvinte grele legate de randamentul lor sportiv! De aici, a izbucnit un adevarat scandal care abia a putut fi aplanat de conducere! Totusi,

dupa o discutie cu ambele parti, s-a ajuns la un consens, iar in ultima partida, cea de la Botosani, Dinamo a iesit invingatoare, semn ca, macar pentru o perioada scurta, situatia s-a mai calmat! Insa, nu se stie cand va lua iar foc”, au dezvaluit persoane de la echipa!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si