Close sidebar
Close sidebar

Scandalos! Gestul socant al unui roman aflat la bordul unui avion care nu aterizase. Ce a putut sa faca!

Calatorul a vrut sa faca o manevra periculoasa cu 25 de minute inainte ca avionul sa aterizeze. A pus zeci de vieti in pericol!

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un barbat care se afla la bordul unui avion Ryanair care mergea pe ruta Bucuresti-Roma le-a dat de furca pilotilor si a pus in pericol vietile celorlalti pasageri. Barbatul a fortat o iesire de urgenta in timp ce aeronava se afla in aer si aproape a reusit sa traga trapa de siguranta. Avionul a plecat de pe aeroportul din Bucuresti sambata seara.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Turbulentele se pare ca au ramas cea mai mica problema in timpul zborului! Un roman a reusit sa semene panica de nedescris printre calatori dupa ce a vrut sa deschida usa avionului la mii de metri in aer. Intreg echipajul de la bord a fost alarmat si a intervenit pentru a-l opri pe romanul agresiv.

In cele din urma, acesta a fost pus la podea de ceilalti pasageri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI