Parchetul de pe langa Judecatoria Pascani a dispus trimiterea in judecata in stare de libertate a unui cadru didactic din Pascani, pentru hartuire. Este vorba despre Petrica Anghelus, profesor de sport la Colegiul "Mihail Sadoveanu", acuzat si in trecut de hartuire sexuala.
 
De data aceasta, a fost acuzat de o eleva internista, din Republica Moldova. Profesorul ar fi sunat-o insistent pe telefonul personal si a invitat-o la cafea, dar eleva a refuzat.
Petrica Anghelus nu s-a dat batut si a continuat, promitandu-i haine si bani in schimbul unei relatii extrascolare. Tanara l-a refuzat categoric si a anuntat conducerea scolii.
 
Va ajunge in fata judecatorilor
Profesorul Anghelus nu a recunoscut nimic din toatre acuzatiile aduse si a dat de inteles ca la mijloc este vorba despre o inscenare. Mai mult decat atat, acesta a fost pus fata in fata cu eleva sa, dar, cu nonsalanta, a spus ca totul este o minciuna. Acum ramane ca judecatorii sa stabileasca daca ceea ce a sesizat eleva este sau nu adevarat.
 
"In actul de sesizare s-a retinut ca in zilele de 9 martie 2017, ora 20:01, 14 martie 2017, ora 18:26, si 19 martie 2017, ora 17:43, inculpatul, profesor in cadrul unei unitati scolare din municipiul Pascani, a efectuat trei apeluri telefonice de pe terminalul sau mobil pe terminalul mobil apartinand persoanei vatamate O.
A. in varsta de 18 ani, eleva la o unitate scolara din municipiul Pascani, careia i-a propus sa se intalneasca si sa-i ofere diferite bunuri pentru a intretine cu aceasta relatii sexuale", au aratat magistratii. Mai multe detalii  aici. 
 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si