Mai exact, Hamude, fost concurent în sezonul I în casa Puterea Dragostei, îl acuză pe fratele Biancăi Comănici pentru toate lucrurile rele care i s-au întâmplat recent surorii sale.

Hamude susține că Rareș Comănici, fratele Biancăi, este cel care a obligat-o pe sora lui să meargă pe acest drum. Fostul concurent tună și fulgeră la adresa fratelui Biancăi, fiind uluit și de faptul că tânăra era minoră în momentul în care a apărut în acele ipostaze care nu îi fac deloc cinste.

 

„Tu ești un terminat pe viață. Dacă te prind pe stradă...”

„După ce ai văzut că fata aia s-a dus în emisiune și a prins puțină fală și că a ajuns cunoscută și plăcută de un anumit public, cum toți am avut treaba asta, tu ai venit să o ameninți pe ea că o să postezi videoclipurile cu ea. ”

Citeste si: Ce masina scumpa conduce Gabriel, noul concurent de la "Puterea dragostei", care a venit sa o cucereasca pe Ella! Iata cum a fost surprins tanarul la bordul bolidului sau de lux!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Cum adică fata asta ți-a plătit timp de 2 ani de zile nu știu ce taxă ca să nu postezi videoclipurile?

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” îi alină suferința Biancăi: „Nu era o greșeală neapărat dacă părăseai competiția!”

„Tu meriți să te duci la pușcărie!... Cum să-ți obligi sora să facă așa ceva?”

Sunt vorbele grele aruncate de Hamude, care spune că și el la rândul său are o soră mai mare de care a avut foarte mare grijă în copilărie și nu i-ar fi permis niciodată

să o ia pe un asemenea drum.

Citeste si: Livian, după scandalul cu Daiana de la Puterea Dragostei: ”Ea este ”soldățelul” cuiva din emisiune”

Nu se știe momentan care sunt dovezile pe care le are Hamude în momentul în care aduce aceste acuzații grave fratelui Biancăi.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si