Chiar în momentul în care lucrurile păreau că s-au mai calmat, moartea lui Răzvan Ciobanu declanșează un nou conflict. De data aceasta este vorba despre unul în intanță, care îl are pe cel mai bun prieten al lui Ciobanu pe de-o parte și pe Cristian Cioran de cealaltă parte.

Sorin Oprea, prezentat ca ”cel mai bun prieten al lui Răzvan Ciobanu”, a dat-o în judecată pe Cristina Cioran în calitate de prezentatoare a unui cunoscut show de televiziune, precum și pe mai mulți colegi ai acesteia.

Acțiunea a fost deschisă pe 12 iunie, la Tribunalul București și are ca obiect ”răspundere delictuală”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Părinţii lui Răzvan Ciobanu renunţă la pensiunea familiei? Vezi ce anunţ ciudat au făcut aceştia!

Citeste si: Răzvan Ciobanu i-a cerut 200.000 lei lui Cristi Pascu pe motiv că l-a defăimat! Designerul avea o datorie de 2.000 euro la hair-stylist

Citeste si: Laura Vicol, gest impresionant în memoria lui Răzvan Ciobanu: "Vom face un monument"

Oprea s-a arătat deranjat de anumite afrimații făcute în emisiunea Cristinei Cioran, care i-ar fi stricat imaginea și i-ar fi cauzat pierderi în afaceri. Sorin a primit jigniri și amenințări inclusiv pe pagina de socializare, mesaje care sunt și acum vizibile.

Prietenul lui Ciobanu a intrat în apartamentul designrului după moartea acestuia

La începutul lunii mai, la câteva zile după moartea lui Răzvan Ciobanu, în spațiul public a aprăut informația că apartementul designerului a fost spart chiar în noaptea în care acesta a murit.

Apoi a apărut zvonul potrivit căruia din apartament au fost sustrase două hard-disk-uri ce conțineau informații compromițătoare legate de oameni extrem de importanți și care aveau legătură cu moartea lui Ciobanu. Toate acestea păreau să ducă la Sorin Oprea, omul care a pătruns în apartament în acea seară. Acesta spune însă că a făcut-o cu acordul părinților și că nu a sustras nimic, doar a luat pisica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si