In fata procurorilor DDICOT, Managerul Spitalului Sfanta Maria povesteste despre cum a murit un om, care, spune el, ar fi putut fi salvat.

"Este vorba de o plangere care se refera la un abuz in serviciu. Acest lucru a dus la decesul unui pacient, pacientul Simirad Dumitru"

Este punctul culminant al scandalului cumplit izbucnit in luna noiembrie intre ministrul sanatatii Vlad Voiculescu si pe managerul spitalului Sfanta Maria pe tema capacitatii acestei unitati medicale de a face transplanturi de plamani.

Corpul de Constrol a constatat ca Agentia de Transplant a acreditat sectii de prelevare, desi acestea nu indeplineau criteriile.

Narcis Copca: Dansul a refuzat plata intr-un centru legal acreditat pentru un pacient. Pacientul a murit.

Tot atunci, Narcis Copca a incept sa faca primele amenintari.

"Va solicit, domnule ministru, de urgenta, sa eliberati bani pt asiguratii romani. Noi raspundem cu diploma, iar dvs, daca n-o faceti, raspundeti in fata organelor".

Astazi, in plangere depusa la diicot, Narcis Copca arunca acuzatii chiar mai grave.

-Sa ne lamurim privind plecare organelor din Romania in strainatate prin intermediul unei organizatii.

-Acuzati un trafic de organe?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

-Evident era o minciuna"

Procurorii Diicot urmeaza sa-i citeze zilele urmatoare pe cei indicati de Narcis Copca drept vinovati pentru situatia creata in incercarea de a lamuri atat decesul pacientului, cat si celelalte acuzatii aduse de directorul Spitalului Sfanta Maria, Narcis Copca.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si