Un comunicat al Episcopiei Ortodoxe Romane din America, de zilele trecute, anunta ca Preasfintitului Parinte Irineu, Episcop Vicar al Episcopiei Ortodoxe Romane din America a fost depus din toate drepturile canonice de catre membrii Sinodului mitropolitan, el revenind la statutul de calugar.

Citeste si: Film de 22 de minute in care Episcopul Husilor apare intretinand relatii sexuale orale cu un barbat. Cine a inregistrat momentul intim scandalos

Conducerea Bisericii din SUA nu dezvaluie motivele pentru care fostul Episcop a fost pedepsit pentru a nu-l expune pe acesta opiniei publice. In dreptul detaliilor privind chestiunea care a dus la convocarea Curtii Sinodale s-a trecut doar  informatii ”confidentiale si nu vor fi publicate”.  Comunicatul Curtii Sinodale poate fi gasit aici.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Conform stiripesurse.ro, in 2015, Parinte Irineu (Duvlea), Episcop de Dearborn Heights si Episcop Vicar al Episcopiei Ortodoxe Romane din America a fost suspendat, fiind acuzat de comportament sexual neadecvat. PS Irineu (Duvlea) si-a sustinut nevinovatia pe parcursul intregului scandal.
Episcopia Ortodoxa Romana din America (Vatra Romaneasca, OCA) este sub ascultarea canonica a Patriarhului Rusiei. Este o entitate diferita de Arhiepiscopia Ortodoxa Romana a Statelor Unite ale Americii care se afla sub ascultarea Patriarhiei Romane.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si