"Astazi invatam ca nu exista intrebari gresite cand vine vorba de vacanta noastra. Ceri toate informatiile posibile, nu lasi nimic la voia intamplarii si abia apoi decizi!"

Nu-i nicio rusine sa adresezi o intrebare. Iar cand vine vorba de vacante, e ideal sa ai cat mai multe detalii. Dar, n-o sa insist asuprea acestui subiect. Langa mine e Ciprian Enea, calator profesionist.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"As vrea sa ma ajutati un pic, sa ma sfatuiti. O vacanta cu copiii. As vrea sa-mi duc copiii in Malta! In regula, da! Pentru perioada verii vom lansa pachete in care copilul calatoreste gratis. Insa, copilul va calatori gratis daca are pana in 12 ani.
Daca au amandoi copiii pana in 12 ani? Unul plateste si unul nu!"

 

Bugetul de vacanta trebuie pregatit temeinic. Sa lasam la o parte avionul si cazarea. Dar, ce faci cand ajungi acolo? Mancare, suveniruri, obiective turistice.+Pentru toate acestea, trebuie sa te informezi. Internetul este o sursa foarte buna. De asemenea, poti intreba si la agentia de turism. Pui toti banii de care ai nevoie pe foaie si in acest fel stii foarte bine cat vei cheltui.

Ce este important de stiut? Vezi raspunsurile in materialul de mai jos: 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si