Va mai aduceti aminte de aceste imagini? Se intampla pe 10 octombrie, cu doar cateva zile inainte de sarbatoarea Cuvioasei Parascheva. O lume intreaga se intreba atunci de ce o persoana bolnava, care pare ca nu se mai poate tine pe picioare, este dusa de oamenii legii la racla, in loc sa ajunga in fata unui medic.

Luat la intrebari de jurnalisti, reprezentantul jandameriei din Bacau s-a chinuit sa incropeasca o lamurire.

„Pai au dus-o pentru acordarea primului ajutor doar ca drumul pana acolo a trecut pe langa racla”, a declarat reprezentantul Jandarmeriei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Probabil ca reprezentantul jandarmeriei confunda situatiile sau nu-si mai aduce bine aminte momentele. Priviti cu atentie imaginile in care tanara, purtata pe brate de jandarmi si urmata de o alta femeie, este dusa chiar prin fata ambulantei, dar nicidecum oprita acolo.

Intr-adevar, poate fi greu de explicat cum jandarmii ignora cu totul ambulanta pe langa care trec si cara un om vizibil bolnav catre baldachinul unde se afla racla cu moastele Sfintei Parascheva

„Jandarmii nu au actionat pentru a o exorciza, ci pur si simplu au actionat pentru a acorda primul ajutor”, mai spun acestia.

Sa fi actionat oamenii legii dupa primul impuls sau pur si simplu sa nu-si fi dat seama de eroarea pe care o fac!? Raspunsul...numai ei il stiu!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si